Trofeu Valors a favor de la investigació contra el càncer infantil

Comparteix

A la recepció del CEM s’ha posat una parada d’articles de marxandatge, que també estarà present al dia del Trofeu.

Dissabte dia 3 de juny tindrà lloc al camp annex de futbol 7 del Complex esportiu Municipal la 6a edició del Trofeu Valors de futbol base, destinat a les categories benjamí i prebenjamí i amb acció solidària a favor de la investigació del càncer infantil.

Un any més l’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar organitza el Trofeu Valors de futbol base i com ja va fer l’any passat per primera vegada, aquest any tornarà a tenir un objectiu solidari, ja que s’han organitzat diverses accions per tal de donar visibilitat a la malaltia entre els joves, empatitzar amb els malalts i recaptar diners a favor de la investigació del càncer infantil amb l’Hospital Sant Joan de Deu de Barcelona com a beneficiari final.

De moment, a la recepció del CEM s’ha posat una parada d’articles de marxandatge, que també estarà present al dia del Trofeu. A més, diversos comerços del municipi han fet donacions d’articles i material que seran els premis de les rifes que s’han organitzat.

Pel que fa a la vessant esportiva, no tindrà caràcter competitiu sinó participatiu. Sílvia Argentó és la coordinadora del Futbol Base de l’Ametlla de Mar.

En categoria benjamí jugaran el Gandesa, el Sant Jaume d’Enveja, el Perelló, dos equips de l’Alcanar i els Llobarrets, mentre que en categoria prebenjamí han compromès la seva participació dos equips del Perelló, l’Escola Delta i els Seitonillos.

Els partits començaran a les 9.30 h del matí i el torneig comptarà amb la col·laboració del Consell Esportiu del Baix Ebre.

Comparteix