La Kinty’s League futbol i espectacle a la Cala

Comparteix

De moment, cada equip ja disposa d’un entrenador, tres jugadors escollits per l’entrenador i una jugadora.

Aquest dissabte tindrà lloc la presentació de la Kuinty’s League, competició de futbol 7 que tindrà lloc dissabte dia 10 de juny a l’Ametlla de Mar inspirada en altres competicions mediàtiques més properes a l’espectacle que al futbol.

Deu equips amb deu presidents i deu entrenadors, que disputaran la competició al camp annex del Complex Municipal de l’Ametlla de Mar i que demà tindrà un dia àlgid amb la presentació i el draf.

De moment, cada equip ja disposa d’un entrenador, tres jugadors escollits per l’entrenador i una jugadora. La resta dels sis jugadors que complementaran l’equip fins arribar al màxim de deu, sortiran del draf d’aquest dissabte, els quals seran escollits per sorteig . Sergi Quintana és un dels organitzadors del torneig.

En total hi participaran 100 jugadors. Els partits tindran una durada de 20 minuts sense aturar el temps i durant els mateixos, tant els presidents com els entrenadors i fins i tot l’organització, podran influir en diversos factors del joc, a través de la utilització de cartes que poden convertir-se en penals, expulsions, premis, etc.

L’espectacle està servit. Dissabte presentació a partir de les 19 h al camp de futbol i el dia 10 el torneig s’iniciarà a les 9 del matí.

Comparteix