L’AME fa un bon balanç de la temporada del futbol base calero

Comparteix

De cara a la pròxima temporada les previsions de l’AME de l’Ametlla de Mar són les de posar en marxa una doble línia i tenir equip de patufets i dos equips per categoria a benjamí i prebenjamí.

La coordinadora del futbol base de l’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar Silvia Argento, ha fet un bon balanç de la temporada dels equips caleros en competició amb la nota positiva de la promoció d’ascens disputada pel cadet i la negativa del descens a 2a de l’equip infantil.

Un cop finalitzada la competició oficial dels equips de futbol. Base de l’Ametlla de Mar és hora de fer balanç de la temporada. A l’hora de destacar algun dels equips del planter, destaca el cadet, que després de guanyar la lliga del grup 15è de la 1a divisió, ha disputat la promoció d’ascens a categoria preferent. Els caleros entrenats per l’Àlex Gómez no van assolir l’ascens, però van quedar en una meritòria segona posició.

Per la seva part, l’infantil entrenat per Xavi Borràs ha acabat la lliga a la cua de la classificació del grup 14è de 1a divisió i descendirà de categoria per jugar la pròxima temporada a la 2a divisió. Així i tot, l’equip ha mostrat una bona evolució en l’últim tram de la lliga.

L’aleví entrenat per l’Hèctor Benaiges per la seva part, ha quedat en una discreta 8a posició i ha estat eliminat de la Copa Primavera després de la primera ronda, capaç de fer el millor i el pitjor, i mostrant-se molt irregular durant tota la temporada.

El benjamí Llobarrets entrenat per Sílvia Argentó va classificar-se per disputar la 2a fase en el grup dels millors i l’ha finalitzat a la 4a posició. I el prebenjamí Seitonillos també va classificar-se per disputar la 2a fase, integrat en el grup 1 i l’ha finalitzat a la 5a plaça.

Tot plegat, fa que Sílvia Argentó en faci un bon balanç de la temporada.

De cara a la pròxima temporada les previsions de l’AME de l’Ametlla de Mar són les de posar en marxa una doble línia i tenir equip de patufets i dos equips per categoria a benjamí i prebenjamí.

Comparteix