El futbol base calero juga diversos tornejos de fi de temporada

Comparteix

Dissabte es va jugar al complex esportiu de la Cala un torneig quadrangular infantil. Els caleros, tot i perdre el primer partit contra el CF Camarles, van guanyar els dos partits restants contra el Mora la Nova i l’Escola Delta.

Amb les competicions oficials finalitzades i els equips del futbol base caleros encara entrenant, el cap de setmana passat van aprofitar per disputar diversos tornejos de fi de temporada.

El prebenjamí Seitonillos va visitar dissabte Deltebre on va disputar la XVa edició del torneig Albert Joan, classificant-se a la fase de grups en segona posició i arribant a la final després de les rondes eliminatòries. Una final en la qual els caleros a la mitja part perdien 3-0 i van ser capaços d’igualar el marcador i portar la final als penals. Els caleros no van tenir la sort de cara i van acabar perdent.

Els benjamins Llobarrets visitaven roquetes i s’imposaven a la fase de grups quedant primers en els dos partits, guanyant davant del Flix B i el Jesús Catalònia. A la ronda d’eliminatòries es va guanyar amb comoditat l’amfitrió del torneig i la final es perdia per 2 – 1 contra el Flix A, després de remuntar un gol inicial i dur el pes del partit. La manca d’encert de cara a porta es va pagar a les acaballes del matx amb un gol del Flix que s’enduia el campionat.

L’aleví també va jugar a Roquetes i sense l’equip complet. Van arribar a la final, després de passar com a segons de grup i guanyar la semifinal a la UE sant Jaume. Van perdre la final per 4 a 1 davant del CF Camarles que va quedar primer del grup dels caleros i que a la fase de grups ja s’havia imposat.

Dissabte es va jugar al complex esportiu de la Cala un torneig quadrangular infantil, on els caleros, tot i perdre el primer partit contra un CF Camarles campió de lliga de la 2a divisió, es va refer i va guanyar els dos partits restants contra el Mora la Nova i l’Escola Delta.

Divendres, a Jesús i Maria tenia lloc el II memorial Josep Maria Torres amb la presència del cadet de l’Ametlla de Mar, un torneig triangular amb el juvenil del CF Camarles i el juvenil de UE Jesús i Maria. El cadet va perdre el primer enfrontament per 3 a 0 contra el Jesús i Maria i va perdre també l’altre partit contra el Camarles per 1 a 0, amb els caleros donant la cara tot i la diferència d’edat i física.

Comparteix