Xavi Subirats seguirà a la banqueta del 1r equip de la Cala la pròxima temporada

Comparteix

Subirats, “crec que seguirà la major part de l’actual plantilla i en tindrem prou amb un parell o tres de retocs per lluitar per coses importants la pròxima temporada”.

Xavi Subirats seguirà a la banqueta del 1r equip de la Cala. El Tortosí sumarà la quarta temporada a la disciplina calera després d’estar-se un any al filial i els dos darrers al 1r equip.

Després d’una campanya exitosa en la qual, l’equip ha finalitzat a la 3a posició a la classificació de la 3a Catalana, la junta directiva i l’entrenador Xavi Subirats han arribat a un acord per prorrogar la seva continuïtat a la banqueta la pròxima temporada.

Subirats amb tres temporades al futbol calero, es troba totalment implicat en un projecte format majoritàriament amb gent de la casa i ha finalitzat la temporada molt satisfet amb la relació que hi ha entre l’equip, la junta directiva i l’afició.

L’entrenador ja comença aquesta mateixa tarda a preparar la pròxima temporada junt amb el director esportiu del club, Xavi Borràs, un projecte al qual segons Subirats, si s’assegura la major part de l’actual plantilla, en tindrà prou amb un parell o tres de retocs per lluitar per coses importants la pròxima temporada. Xavi Subirats.

Quant a Jordi Subirats “To”, entrenador del filial, té pendent una reunió amb la junta directiva per parlar del seu futur. L’entrenador tortosí ja ha dit que es troba molt a gust entrenant el filial calero a la 4a Catalana.

Comparteix