Tot a punt pel debat electoral multiplataforma de La Cala RTV

Comparteix

Pots accedir directament a l’enllaç del debat electoral del Youtube fent clic aquí.

Aquest dimarts, en directe a les 18.30 h, els cinc candidats a l’alcaldia de l’Ametlla de Mar debatran sobre l’estat del municipi i la seva aposta pel futur. A més, el debat també es podrà seguir en vídeo, pel canal de Youtube de la Cala RTV.

Els cinc caps de llista Jordi Gaseni (Esquerra Republicana), Eva del Amo (Junts per l’Ametlla de Mar, Antonio Espuny (Entesa per la Cala), Xavier de la Fuente (PSC), Adrià Figueres (PP) i debatran sobre qüestions com l’economia i l’urbanisme local, els serveis municipals o els seus projectes de futur per la població.

Serà un debat amb quatre blocs, on cada candidat disposarà de sis minuts per bloc per exposar les seves idees i fer les possibles rèpliques. També tindran dos minuts per informar de possibles pactes entre partits i un minut final per fer les seves conclusions. Excepte aquest darrer minut, que serà ordenat de menor a major representació, la resta d’intervencions inicials seran sortejades.

El debat es podrà seguir pel dial 107.3 FM i l’streaming de lacalartv.cat/directe, però també en streaming en vídeo mitjançant el YouTube de La Cala RTV. Aquesta darrera opció també permetrà veure el debat al seu televisor intel·ligent (Smart TV).

Comparteix