Victòria suada de la Cala en el comiat davant l’afició

Comparteix

El filial de la Cala va perdre dissabte per 0 a 3 davant de l’Alcanar.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va guanyar aquest diumenge per 3 a 2 al Tortosa B en l’últim partit que els caleros jugaran a casa aquesta temporada. Els de l’Ametlla de Mar van poder acomiadar-se amb una victòria de l’afició local.

Els de l’Ametlla de Mar van haver de suar de valent per emportar-se els tres punts davant d’un bon Tortosa B, amb gent molt jove i amb una proposta de futbol molt interessant. Es van avançar en el marcador al minut 3 amb un gol de Xavi Fages que va sorprendre la defensa visitant.

Els caleros fins i tot van errar un penal abans de l’empat tortosí.
Ivan Vidal va establir el 2 a 1 just començar la segona part, la qual va ser molt disputada, ja que el Tortosa b va intentar prendre la pilota als caleros i fins i tot va aconseguir empatar per segona vegada. Ivan Vidal poc després va donar tranquil·litat a l’afició amb el tercer gol calero i el segon del seu compte particular. Xavi Subirats, és l’entrenador del 1r equip.

Els caleros ja sabien que l’Amposta guanyava la Rapitenca B i que la 2a posició era inabastable. Tercers a la classificació amb 13 punts de diferència sobre el 4t, els de l’Ametlla de Mar finalitzaran la lliga diumenge a la tarda al camp del Godall.

Per la seva part, el filial de la Cala va perdre dissabte per 0 a 3 davant de l’Alcanar. Els caleros van sortir al camp poc concentrats i ho van pagar molt car, ja que al cap de 15 minuts de joc ja perdien per 0 a 3. Una llàstima, ja que a partir d’aquí van començar a competir. Així i tot, el 0 a 3 va pesar massa i l’Alcanar va controlar el partit en tot moment, sense que els caleros, que ho van intentar i van tenir les seves opcions, arribessin a reduir diferències. Jordi Subirats To és l’entrenador del filial.

Els de l’Ametlla de Mar van desaprofitar la possibilitat de superar a la Fatarella a la 10a posició, que va perdre a casa. Tindran una nova ocasió en l’últim partit de lliga, que disputaran dissabte al camp de l’Amposta B.

Comparteix