L’Escola Sant Jordi és premiada pel seu compromís amb l’alimentació saludable i de KM.0

Comparteix

La cantant Sara Roy va actuar a l’Escola Sant Jordi dins el projecte ‘Bo, sa i d’aquí’, que apropa a centres educatius artistes destacats del panorama musical català per fomentar entre els alumnes el consum responsable d’aliments.

La cantant Sara Roy ha ofert aquest dimecres una actuació a l’Escola Sant Jordi de l’Ametlla de Mar. El singular concert formava part de la promoció del projecte ‘Bo, sa i d’aquí’, que impulsa l’empresa Grup Taelus i que vol acostar als infants al consum d’aliments de forma responsable.El centre educatiu calero va rebre un certificat que demostra que estan fent una bona feina amb l’alimentació dels infants, que gestiona l’empresa l’Onada.

Sota la premisa ‘Mengem bo, fem música i som escola’, aquest programa permet que artistes consolidats del panorama musical català s’apropin a espais de lleure d’escoles que tenen un compromís amb els productes KM.0 i sostenibles i ofereixen una alimentació saludable i de proximitat.

L’objectiu és fer difusió dels menjadors escolars que, com els de l’Ametlla de Mar, treballen amb productors i comercialitzadors del país, tenen com a missió fer arribar els aliments de proximitat dels nostres camps i de la nostra mar als menjadors de les escoles de Catalunya.

La cantant Sara Roy explica que és un plaer per ella poder participar en aquest projecte a nivell musical i també donant visibilitat a la bona alimentació.

A l’activitat, també hi van ser convidats directius de l’escola, responsables de càtering i cuina de l’empresa que gestiona el menjador, l’Onada i autoritats locals, com l’alcalde Jordi Gaseni i la regidora d’Educació, Jani Brull, en el benentès que, segons els impulsors, tots tenen un paper determinant en aquest projecte que culmina amb el lliurament del certificat a l’escola que demostra que estan fent una bona feina amb l’alimentació dels infants.

La directora de l’Escola, Fàtima Garcia, remarca la importància del menjar saludable als centres educatius.

El projecte es desenvolupa sempre en horari de migdia i no afecta l’activitat lectiva curricular.

Comparteix