Primera victòria del B de pàdel del Club de Tennis l’Ametlla de Mar

Comparteix

Per la seva part, l’equip femení es va imposar per un contundent 3 a 0 al Serramar B d’Alcanar per situar-se a la 6a posició amb 14 punts, a només tres de les posicions de play-off.

L’equip B del Club de Tennis l’Ametlla de Mar va assolir diumenge la primera victòria de la temporada a la Lliga Catalana de pàdel. L’equip femení també va guanyar i es troba en plena lluita per llocs de Play-Off.

Els caleros de l’equip B, a la 4a Catalana, van aprofitar que una parella visitant no es va presentar per sumar un punt decisiu i aconseguir guanyar el partit al Pàdel Terres de l’Ebre C de la Ràpita per 2 a 1. Joaquim Peña i Sergio Coll van perdre 5/7 i 2/6. Enric Vila i Miquel Roca van guanyar per 6/1 i 6/4. Robert Ferreiro i Jordi Nolla ja no van arribar a disputar el tercer partit per incompareixença visitant. Amb els dos punts sumats, els caleros del B encara ocupen la cua de la classificació amb 8 punts i dissabte a les 17.30 h visiten les pistes del Club Esportiu Amposta amb qui estan empatats a punts. Jordi Torres és un dels integrants del pàdel calero.

Per la seva part, l’equip femení es va imposar per un contundent 3 a 0 al Serramar B d’Alcanar. Àngels Martí i Montse Bayarri es van imposar 6/3 i 6/2. Ariadna Gimeno i Eva del Amo van guanyar 7/5 i 6/3 i Jordina de Gràcia i Elena Paun van apuntar-se el punt amb un 6/0 i 6/2. Els tres punts valen a les de l’Ametlla de Mar per situar-se a la 6a posició amb 14 punts, a només tres de les posicions de play-off. Dissabte a les 16.00 h visiten les pistes del Club Esportiu Amposta.

Pel que fa a l’A, que aquesta setmana va descansar, juga diumenge a les 11 del matí a les pistes del CEM la Cala un dels partits més transcendentals de la temporada. El seu rival serà el Pàdel Mora la Nova B, equip que està tercer a la classificació, al que podria superar si assoleix una victòria amplia, fet que seria molt important per consolidar una plaça en el play-off d’ascens.

Comparteix