Els veterans de la Cala guanyen 4 a 2 al Santa Bàrbara i acaben 6ns

Comparteix

Ara els caleros afrontaran el repte de la Copa. Els de l’Ametlla de Mar han quedat aparellats a la primera eliminatòria amb els veterans de la Rapitenca.

L’equip de futbol de l’Agrupació de Veterans de l’Ametlla de Mar va guanyar dissabte per 4 gols a 2 als Veterans del Santa Bàrbara. Els caleros, han acabat a la 6a posició de la Lliga de Veterans de les Terres de l’Ebre.

Els veterans caleros van assolir la victòria dissabte en l’últim partit del campionat de lliga. Els caleros van imposar-se per 4 a 2, una victòria fonamentada sobretot a la segona part, ja que es va arribar al descans amb empat a 1 gol. A la represa, els caleros van aconseguir marcar el segon i poc després va arribar la jugada clau, ja que Miquel, el porter calero, va aturar un penal que hagués pogut significar l’empat a 2. Xavi Margalef va fer tres gols i l’altre el va convertir l’Avram Costadinov.

Els de l’Ametlla de Mar van desactivar l’atac planer i van estar molt seriosos en defensa, essent clars guanyadors del duel que posava punt final a una temporada discreta. Joan Pere Llambrich és l’entrenador dels veterans de la Cala.

Després de vint jornades, els de l’Ametlla de Mar van finalitzar la temporada classificats a la 6à posició i en terreny de ningú, a 15 punts del 5è classificat que és el Tortosa i a sis punts del 7è el Santa Bàrbara.

Ara els caleros afrontaran el repte de la Copa. Els de l’Ametlla de Mar han quedat aparellats a la primera eliminatòria amb els veterans de la Rapitenca, partit que es disputarà a partit únic dissabte a les 19.00 h aquí a casa. Els precedents d’aquesta temporada són un 1 a 6 a favor de la Rapitenca aquí a l’Ametlla i un empat a 1 a la Ràpita.

Comparteix