Decepció a la Cala després d’empatar al camp del Benissanet i nova victòria del filial

Comparteix

El filial va imposar-se amb claredat per 4 a 1al Sant Jaume d’Enveja.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va empatar a 2 gols al camp del Benissanet, un resultat del tot inesperat donada la situació dels dos equips a la classificació, ja que mentre la Cala es jugava la segona posició a la classificació, els de la Ribera d’Ebre, cuers, ja han baixat matemàticament de categoria.

Els de l’Ametlla de Mar es van avançar molt aviat en el marcador, ja que Ivan Vidal va establir el 0 a 1 després de convertir un penal. Els caleros van disposar durant la primera part de prou ocasions per a decidir el partit, però fou el Benissanet qui va empatar a la mitja hora de joc. De nou Vidal va posar als caleros per davant en el marcador abans d’arribar al descans.

Quan s’havien jugat tres minuts de la represa, el Benissanet va tornar a empatar. Als caleros els va costar molt adaptar-se al camp de terra i fer el seu joc i amb tota la segona part per endavant, no van ser capaços de marcar.

Decepció calera que veu com l’Amposta s’allunya en la lluita per la segona posició, a manca de dos partits per disputar. Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

Els de l’Ametlla de Mar tenen la tercera posició final assegurada amb 63 punts. El Gandesa, entrenat pel calero Ivan Romeu, amb el seu empat al camp del Tortosa B es va proclamar matemàticament campió de lliga i nou equip de 2a Catalana.

Per la seva part, el filial va imposar-se amb claredat al Sant Jaume d’Enveja. Els caleros van deixar sentenciat el partit a la primera part amb un 4 a 0 abans del descans, amb gols de Xavier Khalifi, Danís Margalef, Marc Pallarés i Genís Consarnau.

A la segona part, els caleros no van estar tan encertats ni amb tantes idees com a la primera part i el Sant Jaume va escurçar diferències al minut 64. Al final, 4 a 1 pels de l’Ametlla de Mar que sumen tres nous punts. Jordi Subirats és l’entrenador del filial.

Els de l’Ametlla de Mar ocupen l’11a posició de la classificació amb 30 punts i es troben a un sol punt de la 10a posició que ocupa la Fatarella.

Comparteix