Del Amo aposta per un projecte centrat en la transparència, el manteniment i la seguretat

Comparteix

Així ho ha explicat a l’entrevista de la Cala RTV.

Eva del Amo, la candidata de Junts per l’Ametlla de Mar, ha explicat el projecte del partit, que es divideix en actuacions de curt, mitjà i llarg termini, enfocades en «la transparència, el manteniment i la seguretat». Del Amo ha remarcat «l’accessibilitat i proximitat de l’equip, amb la voluntat d’escoltar i fer accions coherents i prioritàries».

La candidata treballa en una gestoria local i a banda, fa més de 10 anys que es dedica a la política. El 2011 va entrar a formar part de l’equip de govern convergent i el 2015, amb el canvi de govern, va entrar a l’oposició com a Convergència i Unió, passant per la marca del PDeCAT, i posteriorment, incorporant-se a Junts per Catalunya. Actualment és també consellera al Consell Comarcal del Baix Ebre per Junts i es defineix com a «una persona molt vinculada al poble», participant en diferents entitats culturals, educatives i esportives.

A l’entrevista a La Cala RTV, la de Junts ha suspès l’acció de govern, dient que «només s’han posat excuses, com el Covid, que justifiquen la falta de gestió». La cap de llista de Junts apunta que «la improvisació és la tònica dominant dels que governen, fent-se càrrec de denúncies o queixes per les xarxes i perdent de vista el full de ruta». Un exemple és l’aprovació de l’últim POUM i del Pla Parcial «que han provocat diversos contenciosos i reclamacions, com la de 50 milions d’euros que hi ha sobre la taula».

Del Amo ha posat altres exemples com el conveni d’expropiació del Bon Repòs, que diu que «els 2,6 milions acordats són excessius, perquè la família en qüestió no tenia dret a ser indemnitzada». L’alcaldable també ha explicat que «hi ha una sentència favorable de 3,8 milions que no s’han cobrat o la venda de la parcel·la del sector 22b1 que no s’ha venut». També ha citat el Lidl, la nova biblioteca, el pla d’ajust o la falta d’efectius de policies locals o del SUM com altres ineficiències de la gestió de la majoria absoluta d’ERC i Entesa.

Eva del Amo és la candidata de Junts per l’Ametlla.

Pel que fa a la llista, ha explicat que la conformen 22 persones que representen diferents àmbits del municipi, «aportant una visió àmplia i oferint una altra manera de fer per millorar la qualitat de vida dels caleros i caleres».

Al programa, Junts aposta per fer una auditoria econòmica per veure l’estat de salut econòmica de l’Ajuntament. També pretén reforçar la seguretat amb nombre d’efectius suficients i vol treballar per mantenir tot el municipi en bones condicions per donar una bona imatge. Entre els projectes destacats també hi ha la construcció d’un edifici cultural on ubicar l’escola de música i la Banda de la Cala o buscar una zona d’oci nocturn, com el sector 22b1.

Comparteix