Els veterans de la Cala guanyen 0 a 8 al camp de l’Aldeana

Ara els de l’Ametlla de Mar ocupen la 6a posició de la classificació amb 21 punts.

L’equip de futbol de l’Agrupació de Veterans de l’Ametlla de Mar va golejar per 0 gols a 8 a domicili a l’Aldeana en el penúltim partit de la temporada a la Lliga de Veterans de les Terres de l’Ebre.

Els caleros van fer un bon partit i van ser molt superiors als aldeans, que tot i jugar al seu camp, no van poder aturar el joc calero, tot i que és veritat, que a diferència d’altres equips de la lliga, els locals es van dedicar a jugar en lloc de tancar-se a la seva àrea.

Els de l’Ametlla de Mar ja tenien el partit encarrilat al cap de vint minuts de joc i a la mitja part ja guanyaven per 0 a 5. Xavi Margalef amb quatre gols, Marc Castillo amb dos i Luca Giordano i Alberto Rojas van ser els golejadors de l’equip calero.

Joan Pere Llambrich, entrenador de l’equip va sortir satisfet del partit.

Ara els de l’Ametlla de Mar ocupen la 6a posició de la classificació amb 21 punts. El pròxim cap de setmana descansen i en l’última jornada s’enfrontarà a casa al Santa Bàrbara.