El cadet es complica la vida al camp del Batea

Comparteix

L’ensopegada calera al camp del Batea significa un pas enrere després d’haver empatat amb l’Amposta i guanyat al Tortosa.

L’equip de futbol cadet de l’AME de l’Ametlla de Mar va empatar contra tot pronòstic diumenge passat al camp del Batea en el tercer partit de la lligueta d’ascens a categoria preferent.

Els de l’Ametlla de Mar es van deixar remuntar un 0 a 3 inicial i fins i tot, un marcador de 2 a 4 a quatre minuts del final. Els caleros van anar al descans amb un 0 a 2 a favor i al primer minut de la represa van fer el 0 a 3. Quan els locals van escurçar diferències amb el 2 a 3, els caleros van saber reaccionar i a quatre minuts del final del partit els de l’Ametlla de Mar es posaven 2 a 4. Com ja havia passat amb els dos gols anteriors, dues jugades a pilota parada van provocar el 4 a 4 en els últims minuts i el bloqueig dels caleros que no van poder reaccionar. Genís Margalef en dues ocasions, Jahvè Moreso i Oriol Pallarés van ser els golejadors.

L’ensopegada calera al camp del Batea significa un pas enrere després d’haver empatat amb l’Amposta i guanyat al Tortosa. L’entrenador Àlex Gómez no defuig la seva responsabilitat en el resultat final.

En l’altre partit de la jornada, l’Amposta es va imposar 3 a 0 al Tortosa. Ara els caleros hauran d’anar a guanyar dissabte al camp del Tortosa dissabte 17.30 h.

Per la seva part, l’infantil va perdre per 6 a 0 al camp de la Rapitenca B. Els caleros ja perdien 5 a 0 a la primera part i van encaixar el 6è temps de començar la segona. Els de l’Ametlla de Mar seguiran una setmana més cuers de la classificació.

Quant a l’aleví, va perdre 2 a 7 a la Copa Primavera amb el Jesús i Maria. Els caleros no van ser rival en cap moment per uns visitants que van posar el 0 a 7 en el marcador a tres minuts del final, tot i que dos gols de Gorka Brull i Patxí Nieves a les acaballes del partit maquillarien el resultat.

La victòria de la Rapitenca B al camp de l’Ascó ha baixat als caleros a la 3a posició del grup.

En futbol escolar el prebenjamí Seitonillos va guanyar per 5 a 6 al camp del Flix.

Comparteix