Rècord de degustacions de tonyina servides en un pont de maig primaveral marcat per l’alta afluència de visitants a l’Ametlla de Mar

Comparteix

12.000 degustacions es van servir a la Diada de la Tonyina, ambientada amb diverses actuacions musicals.

L’Ametlla de Mar ha viscut tres dies intensos amb la Diada de la Tonyina Roja, la tradicional Diada de la Bicicleta al Mas Platé i les dues travesses esportives de ressò, Swim for Ela i TunaRaceBalfegó. Els diferents esdeveniments han servit de clam turístic en un pont de maig totalment primaveral, amb pluja, sol, altes temperatures i una alta ocupació turística.

La tonyina roja ha estat un dels motius principals pel qual els visitants han escollit l’Ametlla de Mar per passar els tres dies festius. Entre dissabte i diumenge, es van comptabilitzar un total de 12.000 degustacions servides de tonyina roja a la Diada, una xifra rècord que supera les darreres edicions.

Segons l’Àrea Municipal de Turisme, l’ocupació als establiments turístics ha estat força positiva arribant al 95 %, igual que per Setmana Santa. La regidora Maite Boquera en fa un balanç molt positiu i agraeix també la feina de tots els que ho han fet possible.

La tonyina es podrà seguir degustant als bars i restaurants fins al 14 de maig en forma de menús i tapes.

A banda, la calor també ha marcat el pont de maig arribant els gairebé 30 ºC el dilluns 1 de maig. De fet, segons el Servei Meteorològic de Catalunya, la passada setmana es va batre rècord de temperatura màxima d’abril en 23 estacions de Catalunya amb més de 20 anys de dades, una de les quals va ser l’Ametlla de Mar, el 25 d’abril quan es va arribar als 31 ºC.

Comparteix