El Mas Platé acollirà dilluns 1 de maig la 39a Diada de la Bicicleta

Comparteix

La jornada consistirà en la bicicletada popular, la botifarrada, jocs i diverses activitats amb la bicicleta de protagonista.

L’entorn de Mas Platé serà dilluns dia 1 de maig l’escenari de la 39a Diada de la Bicicleta, jornada ludicoesportiva ja tradicional a l’Ametlla de Mar, que aplega als amants de la bicicleta i també a grups i colles d’amics a la recerca d’un dia d’esbarjo a l’aire lliure.

La jornada s’iniciarà amb la bicicletada popular a les 9 h del matí, que sortirà des de davant de l’Ajuntament, prèvia inscripció de 5 €, que inclou assegurança d’accident, samarreta commemorativa i un tast de botifarra. A les 9.45 h tindrà lloc la marxa cicloturista amb la Cala Bikers, que ja fa uns anys que substitueix a les curses.

El primer dels actes gastronòmics tindrà lloc a partir de les 10 h del matí amb la botifarrada popular, mentre que es duen a terme diverses activitats amb la bicicleta com a comú denominador.

La tornada de la bicicletada de manera organitzada cap al poble serà a partir de les 13.30 h i a partir de les 14 h, començarà el temps de lleure i el pícnic lliure per a tots els presents.

Per últim, a les 15.30 h s’han organitzat una sèrie de jocs populars destinats al divertiment general dels presents.

Comparteix