Dissabte tindrà lloc la travessia solidària Swim for ELA entre l’Ametlla de Mar i Cambrils

Lluís Rovira i Barenys/ Revista Cambrils.cat
Comparteix

La sortida al port de Calafat tindrà lloc al voltant de les 9 h del matí i s’espera l’arribada dels primers nadadors a Cambrils al voltant de les 13 h.

El port Calafat serà dissabte dia 29 d’abril l’escenari de la sortida de la 2a edició de la Swim for ELA, travessia de natació a mar oberta que unirà les poblacions de l’Ametlla de Mar i Cambrils amb finalitats solidàries.

26 equips participants amb 170 nadadors recorreran els 23 quilòmetres que separen el Port de Calafat del Club Nàutic de Cambrils amb relleus que cobriran aquesta distància en benefici dels malalts d’ELA. A la sortida a Calafat es farà un homenatge a la memòria de les víctimes d’aquesta malaltia que s’acompanyarà amb la música de la violinista Astrid Torres.

La sortida tindrà lloc al voltant de les 9 h del matí i s’espera l’arribada dels primers nadadors a les instal·lacions cambrilenques al voltant de les 13 h. Diferents entitats de Cambrils han organitzat diferents actes a l’arribada com ara una xocolatada, fideuada, vermut electrònic, aperitius i actuacions musicals.

L’associació Swim for ELA, organitzadora de l’esdeveniment, repartirà els diners recaptats entre l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), la Fundació Miquel Valls i la Fundación Luzón. L’any passat entre totes les accions dutes a terme es van recollir un total de 72.000 euros per a l’ELA.

Joana Bono és vocal i relacions públiques de l’Associació Swim for ELA.

Un dels objectius de l’Associació Swim for ELA és donar visibilitat a la malaltia i reivindicar la posada en marxa de la llei de l’ELA, ja que mentre aquesta no arribi, són les mateixes famílies les que se n’han de fer càrrec de les despeses dels malalts.

Comparteix