Derrotes dels 3 equips de pàdel del Club de Tennis l’Ametlla de Mar

Comparteix

Els caleros de l’equip A ocupen la 4a posició i es troben en zona de play-off d’ascens amb 16 punts

Feia jornades que no es produïa un cap de setmana tant negatiu pels equips de pàdel del Club de Tennis de l’Ametlla de Mar amb tres derrotes, tot i que la suma d’un punt, pot ajudar a veure la part positiva de les derrotes.

L’equip A masculí que juga a la 3a Catalana va perdre per 1 a 2 davant del Bahia Mar A de la Ràpita líder de la categoria. Isaac Tesón i Marc Medrano van guanyar 6/4, 3/6 i 7/6. Antonio Callau i Jaume Pijoan van perdre 1/6 i 2/6 i Àlex Cespedes i Ivan Fernández van perdre 2/6 i 4/6. Els caleros ocupen la 4a posició i es troben en zona de play-off d’ascens amb 16 punts. Aquest pròxim cap de setmana descansen. Jordi Torres és un dels integrants de l’equip.

Pel que fa a l’equip B masculí, que juga a la 4a Catalana, va perdre per 3 a 0 davant del Delta Smash de Deltebre, líder de la categoria. Ivan Ferreiro i Manuel Huamanchumo van perdre 1/6 i 3/6. Johnny Reixach i Enric Vila van perdre per un doble 1/6 i Sergio Colli Miquel Roca també van caure per un doble 1/6. Els caleros segueixen cuers a la classificació amb 6 punts i dissabte a les 12 h juguen a les pistes del Pàdel Club Tortosa.

Si parlem de l’equip femení, que competeix a la 3a Catalana, va perdre per 3 a 0 a la Sénia davant del Pàdel Lo Mayo Control Pack. Eva del Amo i Elena Paun van perdre 6/4 i 6/3. Ariadna Gimeno i Mònica Llambrich van perdre 7/6 i 6/1 i Àngels Martí i Montse Bayerri van perdre en tres sets 3/6, 6/2 i 6/3. Les caleres ocupen la 6a posició amb 10 punts i dissabte a les 11 juguen a les pistes del CEM la Cala davant del Pàdel Colors de Roquetes.

Comparteix