Figueres proposa canviar la Cala per bé amb l’opinió de tots

Comparteix

Així ho va explicar a l’entrevista de la Cala RTV.

El cap de llista del PP a l’Ametlla de Mar, Adrià Figueres, ha proposat el desenvolupament d’un pla estratègic integral 2023-2031, unes mesures directives que marquin el futur del municipi, confeccionades per tots els partits polítics de l’Ajuntament,per millorar les necessitats del poble.

Figueres, també president comarcal del partit, és nascut a l’Ametlla de Mar i la seva vida personal i laboral ha transcorregut majoritàriament a la població, treballant com a professor o agent immobiliari, tot i que també ha estat a la nuclear de Vandellós.

A l’entrevista a la Cala RTV, Figueres ha explicat que «el PP està travessant una època difícil». Al municipi ha passat de tenir majoria absoluta i alcalde del partit a no tenir representació o, fins i tot, no concorre a les últimes municipals. Tot i així, Figueres ha deixat clar que «això és passat i que cal mirar el futur i passar pàgina».

L’alcaldable ha volgut ser curós en la crítica de l’actual govern, ja que no ha estat present en els últims mandats, tot i que com a ciutadà creu que «ha sigut una tasca incomplerta i millorable, perquè diu que la majoria absoluta ha de tenir les eines per fer un desenvolupament que no s’ha fet». Malgrat això, comprèn les dificultats que hi ha quan es governa i la situació econòmica que té l’Ajuntament.

Figueres ha declarat que ha tingut problemes en confeccionar la llista electoral, però amb el resultat n’està molt satisfet. Es tracta de persones que són de la Cala i d’altres que són de fora al municipi, «amb transversalitat, independents, que no estat mai en política, però que tenen inquietuds».

El candidat del PP no es considera «un home de partit», sinó que diu que «el primordial són les necessitats d’un poble i que cal treballar conjuntament». Per això ha proposat el desenvolupament d’aquest pla estratègic dirigit pels polítics i complementat pels tècnics.

Figueres ha deixat clar que «serà integral», és a dir, de qualsevol àmbit com l’urbanisme, el turisme o la pesca, per millorar les necessitats de la població dins del context territorial.

El cap de llista del PP també ha apostat per «facilitar l’entrada d’inversors turístics i crear infraestructures que permetin inversió, mantenint sempre les arrels caleres, per acabar amb l’estacionalització del municipi». En temes pesquers, l’alcaldable ha remarcat que «cal bolcar-se amb la pesca tradicional, defensar-la davant de Brussel·les i lluitar perquè tingui el lloc que ha de tenir».

Comparteix