El cadet guanya al Tortosa i empata a la promoció d’ascens amb l’Amposta al capdavant de la lligueta

Comparteix

Els de l’Ametlla de Mar jugaran la 3a jornada de la lligueta diumenge a les 12 del migdia al camp del Batea.

L’equip de futbol cadet de l’ÀME de l’Ametlla de Mar es va imposar ahir al Tortosa B per 2 gols a 1 en la recuperació del partit ajornat de la 1a jornada de la fase d’ascens a categoria preferent.

Els caleros van sumar una victòria molt important que els permet empatar a l’Amposta B al capdavant de la classificació després de la disputada de les dues primeres jornades.

Els de l’Ametlla de Mar van patir una mica més que contra l’Amposta i si bé és cert que el Tortosa no va tenir ocasions de marcar durant la primera part, sí que va arribar amb més freqüència a l’àrea calera. En canvi, els caleros van aconseguir marcar en la primera que van tenir, una transició per l’esquerra que va materialitzar Àlex Estrada d’un xut ras i creuat just abans del descans.

Només començar la segona part, Genís Margalef va robar una pilota en la sortida dels Tortosins i es va plantar davant del porter per establir el 2 a 0 davant del deliri d’una nombrosa afició. Els caleros van passar a dominar la situació, tot i que la pilota era dels tortosins. Una expulsió al cap de deu minuts de la segona part va deixar el Tortosa en 10 jugadors i curiosament a partir d’allí a poc a poc els tortosins van anar guanyant terreny davant d’uns caleros que van acusar l’esforç de dissabte. Al minut 68 va arribar el gol tortosí i el setge a la porteria calera es va multiplicar, tot i que els caleros sortien en contres perilloses sempre que podien.

Els de l’Ametlla de Mar van acabar demanant el temps després de gairebé set minuts de descompte. Àlex Gómez mostra la seva satisfacció per la resposta de l’equip.

Els de l’Ametlla de Mar jugaran la 3a jornada de la lligueta diumenge a les 12 del migdia al camp del Batea.

Comparteix