14 podis del Club Patí l’Ametlla al comarcal a Deltebre

Comparteix

Les pròximes competicions tindran lloc els dies 6 i 7 de maig a la nostra localitat amb els Òpens Formació pels nivells 5, 6 i 7 i Avançat pels nivells 8, 9 i 10 de la Federació Catalana de Patinatge.

El Club Patí l’Ametlla de Mar va obtenir 14 podis en la seva participació en la 2a jornada del Campionat Comarcal de Patinatge dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya que va acollir el pavelló poliesportiu de Deltebre.

L’entitat calera va dominar algunes de les categories i va tornar amb catorze podis. Cal recordar que a la 1a fase que es va disputar a l’Ametlla de Mar n’havien assolit 20.

Meritxell Flores va quedar 1a en categoria juvenil nivell A, Mireia Manjón 1a en categoria cadet nivell A, Miren Romeu 1a en cadet nivell C I Hannah Pallarés, Gina Monforte i Paula Serrano van ocupar la 1a, 2a i 3a en categoria infantil nivell A, mentre que Maria Llaó i Mar Aragon es van classificar 1a i 2a respectivament en infantil nivell B. Noa Martínez i Carme Arbó també van classificar-se 1a i 2a en aleví nivell A. En aleví B, 6a Anna Brull i 12a Valèria Brull. Aleví C 6a Gala Sáez. Xenia Cèsar i Iris Aliau també van ocupar els dos primers llocs respectivament en categoria benjamí nivell A amb una 5a posició per a Àngels Llaó. Enric Serrano va quedar 2n en benjamí nivell C. En prebenjamí B, 4a posició per a a Aida Girol i 8a per a Mia Llambrich. En prebenjamí C, 9a Aroa Arnaiz i 12a Yaiza Dias. I en Patufets C, Valentina Borràs va quedar en 4a posició. Finalment, el quartet de secundària El Dret de la Llibertat i el deure de respectar, també es va classificar a la 1a posició. Neus Pallarés és monitora del Club Patí l’Ametlla de Mar”.

Les pròximes competicions tindran lloc els dies 6 i 7 de maig a la nostra localitat amb els Òpens Formació pels nivells 5, 6 i 7 i Avançat pels nivells 8, 9 i 10 de la Federació Catalana de Patinatge i el dia 14 la final territorial dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya al Perelló en la que hi participaran els 4 millors de cada categoria.

Comparteix