Dos podis de la rítmica calera a l’Intercomarcal de Sant Jaume

Comparteix

Leyre Farnós ho va fer a la categoria aleví nivell B com a primera classificada i el conjunt benjamí nivell B que ho va fer a la tercera posició.

La secció de Gimnàstica Rítmica de l’AME de l’Ametlla de Mar va assolir dos podis en la seva participació en la 3a jornada del Campionat Intercomarcal dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya a les Terres de l’Ebre.

Les gimnastes caleres, diferència de la 1a i 2a jornada en les quals es van aconseguir tres i cinc podis respectivament, en aquesta ocasió només van pujar dues vegades al podi. Leyre Farnós ho va fer a la categoria aleví nivell B com a primera classificada i el conjunt benjamí nivell B que ho va fer a la tercera posició.

Berta Ollé i Aina Llambrich es van quedar a les portes del podi amb una 4a posició en les categories infantil nivell B i prebenjamí nivell B respectivament. Destacar també les 5es posicions de Clàudia Solé i Carla Monforte en infantil nivell B i benjamí nivell B.

Quant a la resta de participants, Mar Reverté va quedar 6a en infantil nivell B, Aina Brull, Rocío Repeto i Inés Calleja 7a, 8a i 9a a benjamí nivell B, Irene Escoda 7a en Infantil nivell A I Marta Alcantarà 11a a Aleví nivell A.

A més de la 5a posició del quartet Benjamí. Tere Llambrich coordinadora de la secció es va mostrar un pèl decebuda pels resultats, .

La pròxima competició que serà la 4a fase dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya el dia 6 de maig a Amposta i un trofeu al Vendrell el dia 7 de maig.

Comparteix