El cadet empata amb l’Amposta en el seu debut a la fase d’ascens

Comparteix

L’infantil va fer un gran partit dissabte al matí i va aconseguir un meritori empat a 1 gol davant del Futbol Formatiu Terres de l’Ebre B

El cadet de l’AME de l’Ametlla de Mar va empatar a dos gols davant de l’Amposta en el seu debut en la lligueta d’ascens a categoria preferent en un partit ple d’al·licients i emocionant fins al xiulet final.

El partit va generar gran expectació i el rival s’ho valia. Líder imbatut de l’altre grup, l’Amposta, va demostrar tenir un gran equip i el perquè se’l considera el favorit a l’ascens. Així i tot, els caleros van saber jugar amb les seves armes i explotar els pocs dèficits dels ampostins, igualant amb intensitat la major qualitat dels visitants en una primera part molt igualada que va finalitzar amb empat a 0.

A la segona part l’Amposta es va avançar dues vegades en el marcador, la segona de penal, gairebé sentenciant el partit, tot i que l’amor propi dels caleros i la seva intensitat va aprofitar la confiança dels ampostins per escurçar diferències amb un gol d’Unai Costa després d’una contra i posteriorment va empatar amb un altre gol de Genís Margalef.

Els ampostins van disposar d’ocasions com per guanyar el partit en aquesta segona part, però van perdonar uns caleros que es van deixar la pell al camp i es van fer mereixedors d’un resultat positiu, que hagués pogut ser millor si l’àrbitre no hagués xiulat un fora de joc inexistent en l’últim instant de partit quan un dels jugadors locals es quedava sol davant del porter.

Finalment, debut positiu del cadet, que va fer suar de valent a l’intractable Amposta. Àlex Gómez és l’entrenador del cadet.

Aquest dimecres els caleros tindran l’oportunitat d’empatar-los a la classificació si guanyen al Tortosa en la recuperació del partit ajornat fa uns dies a causa del vent i diumenge al matí visiten el camp del Batea, equip que ha perdut els dos partits jugats fins ara a la lligueta d’ascens.

Per la seva part, l’infantil va fer un gran partit dissabte al matí i va aconseguir un meritori empat a 1 gol davant del Futbol Formatiu Terres de l’Ebre B. Els caleros, van aconseguir contrarestar ràpidament als visitants que s’havien avançat en el tram final del partit, amb un gol de Jan Martí en l’últim minut. Tot i el punt sumat, els de l’Ametlla de Mar segueixen cuers amb 8 punts.

Quant a l’aleví, va perdre per 6 gols a 3 al camp de la Rapitenca B. I això que els de l’Ametlla de Mar van remuntar un 2 a 0 inicial dels rapitencs amb gols de Martí Cervera i Patxi Nieves que va fer dos gols empatant també posteriorment a 3 gols a l’inici del tercer quart. Els caleros no van poder aturar els rapitencs en el tram final del partit, deixant el partit sentenciat amb tres gols més.

Pel que fa al futbol escolar, el benjamí Llobarrets va perdre 1 a 3 davant del Tortosa Ebre blanc i seguirà a la 4a posició amb 19 punts, mentre que el prebenjamí Seitonillos va golejar 9 a 3 al Flix i ha pujat a la 5a posició amb 10 punts.

Comparteix