La Cala RTV comença la programació especial de cara a les eleccions municipals

Comparteix

El debat electoral serà el dimarts 23 de maig.

El rellotge ja marca el compte enrere: queden només 33 dies per les eleccions municipals.  El Butlletí Oficial de l’Estat va publicar dimarts 4 d’abril el Real Decret pel qual es convoquen els comicis. Des d’aleshores, per tant, comença el calendari electoral que ens conduirà fins a la jornada de votacions del diumenge 28 de maig.

Ara ja estem, oficialment, en precampanya electoral. Per això, els Ajuntaments ja han de mesurar tot allò que diuen i anuncien. Tal com marca la legislació electoral, a partir d’ara ni es pot fer balanç de l’acció de govern, ni estan permeses les inauguracions, tampoc anunciar nous projectes. Només hi ha marge per presentar esdeveniments que els ajuntaments programen habitualment.

Amb l’inici del període electoral també arrenca la programació especial de La Cala RTV per abordar l’actualitat informativa. Com de costum, s’activarà un ampli dispositiu amb les entrevistes als candidats, que començaran ja aquest dimarts amb el candidat al PSC Ametlla de Mar, Xavi de la Fuente. Dijous serà el torn del PP amb Adrià Figueres, el dimarts 2 de maig amb Antonio Espuny d’Entesa per la Cala, el 9 de maig amb Eva de l’Amo de Junts per l’Ametlla i per últim, el 16 de maig amb Jordi Gaseni, d’ERC. Les entrevistes seran emeses a les 11 h i a les 21 h per la ràdio i també es podran veure en imatges al Youtube de la Cala RTV.

El pròxim 23 de maig es durà a terme el debat electoral amb els diferents candidats, en directe a les 18.30 h i als estudis de la Cala RTV. El debat s’emetrà per la ràdio i també es podrà veure en imatge per streaming al Youtube. A banda, el personal de la Cala RTV també cobrirà actes electorals que tinguin lloc al municipi.

Tota la informació electoral serà distribuïda per la web i les xarxes socials del mitjà de comunicació local.

Durant la campanya electoral, que s’iniciarà a partir de divendres 12 de maig, els partits, com és tradicional, programaran l’enganxada de cartells i pancartes als municipis. Durant aquests dies també s’emetran els diferents espais electorals gratuïts de propaganda electoral a la ràdio.

D’altra banda, des d’ara i fins al 18 de maig també s’obre el període per sol·licitar el vot per correu, que s’ha de demanar a través de les oficines de Correus.

Comparteix