Diumenge es disputa l’11a edició de la TunaRaceBalfegó

Comparteix

Ja han confirmat la seva assistència nedadors internacionals d’aigües obertes de la talla de Guillem Pujol o Clàudia Giralt, guanyadors de la passada edició, o la medallista internacional Catalina Corró, entre altres.

El pròxim diumenge 30 d’abril es disputarà a l’Ametlla de Mar una nova edició de la TunaRaceBalfegó, la travessia que inaugura la temporada de natació en aigües obertes a Catalunya.

L’esdeveniment esportiu, que enguany celebrarà la seva 11a edició, tornarà a comptar amb tres distàncies competitives: la de 2,5 Km que començarà a les 9.00 h, la 5 Km que s’iniciarà a les 11.30 h i Doble Corona que és la suma de les dues (2,5 Km + 5 Km).

Sens dubte, el gran atractiu és la mítica i original travessia de 5 Km, ja que els nedadors es desplacen en embarcacions fins a les piscines d’aqüicultura de la Tonyina Roja Balfegó per a després recórrer una distància de 5.000 metres en línia recta fins a la platja de l’Alguer.

Per als nedadors o triatletes que prefereixin recórrer una distància menys exigent, la TunaRaceBalfegó ofereix la travessia de 2,5 Km. Un recorregut rectangular amb diversos girs de boia des de la cala Pixavaques fins a la platja de l’Alguer.

Ja han confirmat la seva assistència nedadors internacionals d’aigües obertes de la talla de Guillem Pujol o Clàudia Giralt, guanyadors de la passada edició, o la medallista internacional Catalina Corró, entre altres.

Pol Gil, director tècnic de la Tuna Race Balfegó destaca les peculiaritats de la travessia.

A més de la presència de nedadors de primer nivell, un gran nombre dels participants de la TunaRaceBalfegó seran nedadors i triatletes amateurs amb ganes de gaudir d’una de les travessies més atractives i originals del circuit.

Comparteix