Gran victòria del 1r equip de la Cala al camp del Perelló per 0 gols a 3

Comparteix

El filial de la Cala va golejar dissabte a la tarda a la Fatarella per 7 gols a 1.

El 1r equip de futbol de la Cala va guanyar aquest diumenge a la tarda per 0 a 3 al camp del Perelló en el partit de la màxima rivalitat. Amb aquesta victòria els caleros es mantenen tercers a la classificació i el Perelló segueix en zona de perill.

Els caleros es van imposar amb claredat a un Perelló que hi va posar moltes ganes i que ho va intentar més amb el cor que amb el cap. Els perellonencs van sortir forts a l’inici pressionant moltíssim i posant en dificultats als caleros per treure la pilota del darrere en els primers minuts, tot i que aviat els de l’Ametlla de Mar van saber desfer-se d’aquesta pressió amb passades a les bandes que obligaven els perellonencs a fer un sobreesforç defensiu.

A poc a poc els caleros van anar controlant el partit fins que al minut 32 Marc Brull, que ja havia avisat poc abans, amb un xut des de fora de l’àrea va aprofitar una pilota morta a dins de l’àrea per obrir el marcador. Aquest gol va ser important pels de l’Ametlla de Mar i un cop fort pels perellonecs, arribant al descans amb el 0 a 1.

A la represa el partit no va canviar, els caleros van insistir per bandes i al minut 51 va arribar el segon gol, en aquesta ocasió d’Ivan Vidal rematant de cap una centrada per la dreta. Aquest gol ja sentenciava el partit a favor dels caleros, molt més incisius en atac davant d’uns perellonencs que van ser improductius de cara a porta.

Emma Meza va establir el 0 a 3 al minut 71 de partit després d’una combinació amb Fages. Un llarguer i dos possibles penals, un en cada temps a l’àrea perellonenca i molt protestats pels caleros, van ser altres de les notes d’un partit en el qual va quedar palesa la diferència que hi ha entre els dos equips a la classificació. Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

Amb aquesta nova victòria, la quarta consecutiva, els de l’Ametlla de Mar es mantenen tercers a dos punts del segon que és l’Amposta, però ja a deu punts del quart, la Rapitenca B. Divendres a les 20.15 hores rebran a casa al Gandesa, el líder de la categoria entrenat pel Calero Ivan Romeu.

Per la seva part el filial de la Cala va golejar dissabte a la tarda a la Fatarella. Els de l’Ametlla de Mar van trigar mitja hora a encetar el marcador, però van anar al descans amb un 3 a 0 a favor i sent molt superiors a la Fatarella que no va saber-los frenar de cap manera. A la segona part i amb el partit sentenciat, els de l’Ametlla de Mar van jugar a plaer i van ampliar el marcador fins al 7 a 1 final.

Salifou i Xavier Khalifi amb dos gols cadascun, Marc Pallarés, William Gonzalvo i Denís Margalef van ser els golejadors. Jordi Subirats és l’entrenador del filial.

Amb aquesta victòria, la quarta en els últims sis partits els caleros se situen a l’11 posició de la classificació amb 24 punts.

Comparteix