ERC presenta les cares de la seva candidatura amb un nou projecte enfocat a les persones

Comparteix

Del programa destaquen nous projectes com una zona d’oci nocturn pels joves, la construcció d’un nou pavelló a la zona esportiva o un nou aparcament municipal al barranc de Pixavaques.

ERC va presentar divendres la seva candidatura a les eleccions municipals de l’Ametlla de Mar, encapçalada per l’actual alcalde Jordi Gaseni, amb una llista que combina experiència i joventut i que comptarà amb la majoria dels actuals regidors i regidores entre els primers llocs.

A Gaseni l’acompanyaran Jani Brull com a número 2, Vicent Llaó com a número 3 i una de les novetats de la llista, Montse Cateura com a número 4. En 5a posició apareix Joan Manel Tello i, en 6è lloc, Noèlia Brull, una altra de les novetats. Els actuals regidors Jordi Llaó i Maite Boquera ocupen els números 7 i 8 i Ignasi Llorens i Kimberly Pastó els llocs 9è i 10è.

El candidat republicà va començar destacant les cares noves de la llista i qualificant la candidatura com un equip de gent potent, que mantindrà el seu compromís amb el projecte i les persones. Gaseni va dir que les dues últimes legislatures han estat molt dures perquè s’ha hagut de fer front a la pandèmia, assumir els deutes deixats per l’anterior govern, buscar finançament i afrontar nombrosos contenciosos interposats contra l’Ajuntament. Jordi Gaseni és el candidat d’ERC.

Entre les accions ja fetes hi ha la pacificació del carrer Candela, la pista poliesportiva al CEM, l’arranjament dels dics de recer del port, el soterrament de les línies elèctriques de la plaça de l’Olivera, l’adquisició d’un pis per assistència social, els 8 quilòmetres de carrers asfaltats a Tres Cales, el Mercat de Nadal o el Pla Estratègic de Turisme. A més de les pistes noves de pàdel a punt d’acabar, la construcció del carrer que unirà la comissaria dels Mossos d’Esquadra amb l’actual Mercadora o la construcció de la nova biblioteca municipal.

Quant a temes engegats, el candidat republicà va destacar l’ampliació del CAP, l’ampliació de l’actual depuradora i la construcció de la nova que ha de donar servei a les urbanitzacions nord, l’arranjament de la carretera de Tres Cales que convertirà el vial de 2 quilòmetres en un ample de 5 metres, l’Espai de Cuina de Mar a les antigues oficines del Port, la rotonda d’accés a la població a la zona de la bàscula municipal o l’aprovació de l’ampliació del polígon industrial.

Si parlem de nous projectes, Jordi Gaseni va anomenar la intenció de convertir en zona d’oci nocturn pels joves l’espai que hi ha a l’altre costat de la carretera TV-3025 entre la rotonda que regula el trànsit a la sortida de l’autopista i el Parc de Bombers, la instal·lació de més plaques fotovoltaiques en edificis municipals, l’habilitació d’un espai municipal a la zona del Centre Social de Tres Cales, el canvi de la gespa artificial del camp de futbol, la construcció d’un nou pavelló a la zona esportiva o l’adquisició d’uns terrenys al barranc de Pixavaques per convertir-lo en aparcament municipal.

Comparteix