Victòries del masculí A i el femení en la jornada de pàdel del cap de setmana

Comparteix

Victòries de l’equip A del Club de Tennis de l’Ametlla de Mar que cada vegada més consolida la seva posició de play-off i el femení que es posa quatre punts del play-off.

L’equip A, que juga a la 3a Catalana, va guanyar a les pistes del Marcambrils per 1 a 2. D’aquesta manera, els de l’Ametlla de Mar continuen consolidant-se en posicions de play-off. José Mari Llaó i Aitor Lallana van guanyar el seu partit per un doble 3/6. Ivan Fernández i Miquel Martí també van guanyar 2/6 i 0/6. En canvi, Aleix Cespedes i Sergi Callau van perdre en tres sets 6/4, 1/6 i 6/4.

Amb els dos punts sumats aquesta setmana, els de l’Ametlla de Mar continuen a la 3a posició de la classificació amb 15 punts. Diumenge a les 11 del matí jugaran a les pistes del CEM la Cala davant del Bahia Mar, líder del grup.

Per la seva part l’equip B que juga a la 4a Catalana, va perdre per 3 a 0 a les pistes del Padelcolors AA de Roquetes. Joaquim Peña i Rafel Martí van perdre 6/1 i 7/5, Miquel Roca i Jordi Bardí van perdre 6/4 i 6/2 i Jordi Nolla i Robert Ferreiro van perdre 6/4 i 6/3.

Els caleros són cuers a la classificació amb 6 punts. Diumenge a les 11 del matí juguen a les pistes del CEM la Cala amb líder del seu grup el Delta Smash de Deltebre. Jordi Torres és component d’un dels equips de pàdel masculí.

Pel que fa a les fèmines, que juguen a la 3a Catalana, van imposar-se per 2 a 0 al Bahia Mar B de la Ràpita. Elena Paun i Àngels Martí van guanyar 6/4 i 6/3. Carme Arjona i Montse Bayerri van guanyar per un doble 6/2 i Jordina de Gràcia i Ariadna Gimeno van perdre tres sets, 1/6, 6/4 i 2/6. Ariadna Gimeno és una de les components de l’equip femení.

Les caleres ocupen la 6a posició de la classificació amb 10 punts a quatre punts dels llocs de play-off i jugaran dissabte a les 11 del matí a les pistes del Padel Lo Mayo Controlpack de la Sénia.

Comparteix