El Galetet va acollir l’Open TGN Formació de patinatge artístic

Comparteix

Aquest dissabte dia 22 tindrà lloc a Deltebre la 2a jornada del Campionat Comarcal dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

El Poliesportiu Municipal Galetet va acollir dissabte i diumenge passat l’Open TGN formació de patinatge artístic pels nivells 5, 6 i 7 amb la participació de vuit patinadores de l’Ametlla de Mar.

A diferència de les anteriors competicions en els quals les patinadores caleres van tornar amb diversos podis, en aquesta ocasió, tot i competir a casa, els resultats no van afavorir les nostres representants.

Així i tot, les competicions serveixen a les patinadores per agafar experiència i hores de competició, i en alguns casos per millorar puntuacions. Neus Pallarés en trau una bona valoració de la participació calera.

Iris Aliau i Xènia Cèsar es van classificar 8a i 15a en Nivell 5 grup D. Mireia Manjón es va classificar 4a en Nivell 6 grup A I Gina Monforte 8a en Nivell 6 grup B. En Nivell 6 grup D Anna Brull i Àngels Llaó van quedar en 5a i 6a posició. En Nivell 7 grup A Meritxell Flores es va classificar 6a i en Nivell 7 grup B Paula Serrano va ocupar la 4a posició.

Els pròxims òpens que disputarà el Club Patí l’Ametlla de Mar seran l’Open TGN Formació i l’Open TGN Avançat els dies 6 i 7 de maig també a casa nostra. Abans, aquest dissabte dia 22 tindrà lloc a Deltebre la 2a jornada del Campionat Comarcal dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

Comparteix