La Cala recupera aquest dijous el partit davant del Masdenverge

Comparteix

Els de l’Ametlla de Mar arriben al partit després de dos triomfs de prestigi davant de l’Amposta i de la Cava.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar jugarà aquest dijous a les 20.15 h davant del Masdenverge després que dissabte s’ajornés el partit a causa del fort vent que va bufar a la zona.

Els caleros jugaran a casa amb l’objectiu de continuar lluitant mantenint-se entre els tres primers classificats i intentar l’objectiu d’assolir la segona posició que actualment ocupa l’Amposta amb cinc punts de diferència sobre els caleros.

Els de l’Ametlla de Mar arriben al partit després de dos triomfs de prestigi davant de l’Amposta i de la Cava, situat a la tercera posició i a sis punts de diferència del 4rt classificat. Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

El Masdenverge ocupa la 10a posició amb 28 punts, mentre que els caleros des de la 3a en tenen 50.

Cal recordar que els caleros visitaran diumenge a les 17 h el camp del Perelló en el partit de la màxima rivalitat, un Perelló que tot i que ocupa la 4a posició per la cua, ha millorat molt respecte al de la primera volta.

Ja podem avançar també que el partit corresponent a la 26a jornada en el qual ens ha de visitar el Gandesa entrenat pel calero Ivan Romeu, líder de la categoria, s’ha avançat al divendres dia 28 de maig a les 20.15 h.

Pel que fa al filial a la 4a Catalana, disputarà el partit ajornat dissabte davant del Ginestar el dilluns dia 1 de maig a les 17 h.

Els caleros ocupen la 13a posició amb 21 punts, rebran dissabte a les 16.00 h a la Fatarella que és 10è amb 31.

Comparteix