L’Aleví enceta la Copa Primavera amb victòria

Comparteix

Va guanyar dissabte al camp de l’Ascó per 4 a 11.

El vent va ser el protagonista del cap de setmana, afectant de manera important a les competicions esportives a l’aire lliure que es disputaven a l’Ametlla de Mar. De fet, no es va poder jugar cap dels partits de futbol que hi havia previstos dissabte.

El partit de promoció d’ascens que havia de jugar el cadet de l’AME davant del Tortosa B, es va haver d’ajornar a causa del fort vent que va bufar a la zona dissabte al matí. Sí que es va jugar el partit que va enfrontar al Batea i l’Amposta B amb un resultat de 0 a 7 favorable als ampostins que s’han posat al capdavant de la lligueta d’ascens i que són el pròxim rival dels caleros, dissabte que ve a les 11 del matí al camp de la Cala.

També es va ajornar el partit de 3a Catalana que havia d’enfrontar al 1r equip de la Cala i al Masdenverge pel mateix motiu i el partit de 4a que s’havia de disputar posteriorment entre el filial de la Cala i el Ginestar.

Quant al futbol federat, l’aleví, que començava la Copa Primavera, va guanyar dissabte a l’Ascó per 4 a 11 amb cinc gols de Gorka Brull, tres de Saad Zinbi i altres gols de Patxi Nieves, Tomàs Also i Martí Cervera. Amb aquesta victòria es posen líders del grup 2 de la Copa Primavera. Hèctor Benaiges és l’entrenador de l’aleví de l’AME.

Pel que fa a l’infantil, va perdre per 6 a 0 al camp de l’Amposta. Els caleros, que van encaixar el primer gol en el primer minut i van aguantar molt bé al líder fins que a l’últim minut del primer temps van encaixar el segon gol. A la represa els ampostins van fer dos gols més en cinc minuts i van sentenciar el partit. Els caleros es mantenen cuers. Xavi Borràs és l’entrenador de l’infantil de l’AME.

Quant al futbol escolar, el benjamí Llobarrets va guanyar 1 a 3 al camp del Jesús i Maria i el prebenjamí Seitonillos va perdre 4 a 2 amb el Tortosa Ebre.

Comparteix