El bàsquet calero enceta la promoció d’ascens a la pista del Teresianes

Comparteix

El partit que es jugarà a la peculiar pista dels tarragonins diumenge a les 18 h.

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar començarà aquest cap de setmana la promoció d’ascens a la 3a Catalana, després de proclamar-se campió de lliga de manera incontestable i amb només una derrota en tota la temporada.

Els de l’Ametlla de Mar, amb unes estadístiques pràcticament impecables durant la 1a fase, hauran de lluitar l’ascens davant de l’Alcover, segon classificat del seu grup i al que han guanyat els dos partits de la fase regular, i als dos primers de l’altre grup. El Calafell Mas i el Bàsquet Teresianes. Sobre les possibilitats dels caleros en aquesta promoció en parla Aitor Gavilán, integrant del Club Bàsquet l’Ametlla de Mar.

Respecte al rival di diumenge, aquesta és la previsió d’Aitor Gavilán.

El primer rival dels caleros serà el Bàsquet Teresianes en un partit que es jugarà a la peculiar pista dels tarragonins diumenge a les 18 h.

Comparteix