6 podis del patinatge calero en les últimes competicions

Comparteix

El pròxim dissabte dia 15 d’abril el Poliesportiu Municipal Galetet de l’Ametlla de Mar acollirà una nova fase de l’Open TGN Formació

El Club Patí l’Ametlla de Mar ha participat en els dos últims caps de setmana en dos competicions federades, l’Open Formació disputat a Riudoms el passat 26 de març i l’Open Promoció disputat al Perelló el passat 1 d’abril amb la participació de tretze representants l’assoliment de sis podis en total.

A l’Open TGN Formació pels nivells 5, 6 i 7 que es va disputar a Riudoms i en nivell 6, i en els diferents grups d’edat, Carme Arbó va quedar a la 1a posició, Àngels Llaó i Mireia Manjón a la 2a, Anna Brull i Gina Monforte en la 4a posició a la mateixa categoria. Paula Serrano va quedar 3a en nivell 7 i Meritxell Flores a la 6a en la mateixa categoria. Per últim, en nivell 5, Xènia Cèsar va quedar 10a i Iris Aliau 11a.

Quant a l’Open TGN Promoció pels nivells 1, 2, 3 i 4 disputat al Perelló, Maria Llaó va quedar 1a en nivell 4, Enric Serrano 2n en nivell 2 i Clàudia barrera i Aida Girol es van classificar a la 6a i 8a posició respectivament en nivell 1.

Neus Pallarés, monitora del Club Patí l’Ametlla de Mar es mostrava molt satisfeta per la participació, ja que més enllà dels resultats, la majoria van millorar les puntuacions respecte a les anteriors competicions, .

El pròxim dissabte dia 15 d’abril el Poliesportiu Municipal Galetet de l’Ametlla de Mar acollirà una nova fase de l’Open TGN Formació i el dia 22 d’abril hi haurà 2a fase dels JEEC a Deltebre.

Comparteix