El Camp de la Cala acull l’LSA CUP de futbol infantil

Comparteix

a més de l’AME de l’Ametlla de Mar, seran el Jesús i Maria, el Santa Bàrbara, el Torreforta, l’Escola Internacional de Futbol de Lleida, el Mercantil, el Granollers, el Son Sardina i el Sóller a més de la selecció LSA.

El camp de futbol del CEM la Cala acollirà des d’avui i fins diumenge la LSA Cup, un torneig de futbol per a equips de categoria infantil organitzat per Learning Soccer Academy amb la participació d’equips procedents de Barcelona, Lleida, Tarragona i Balears.

Tot i que l’any passat ja es va organitzar una primera edició en categoria aleví a l’Hospitalet de l’Infant, la segona edició també comptarà amb la categoria infantil amb seu a l’Ametlla de Mar.

La competició s’iniciarà aquest dijous a l’Hospitalet de l’Infant amb la inauguració i els partits inaugurals de cada categoria i a partir de divendres al matí, la categoria infantil ja es traslladarà a l’Ametlla de Mar.

Divendres i dissabte al matí tindran lloc els partits de la fase de grups i dissabte tarda i diumenge es jugarà la fase final. Genís Guixé és el director esportiu de LSA.

Els equips que participaran en la categoria infantil, a més de l’AME de l’Ametlla de Mar, seran el Jesús i Maria, el Santa Bàrbara, el Torreforta, l’Escola Internacional de Futbol de Lleida, el Mercantil, el Granollers, el Son Sardina i el Sóller a més de la selecció LSA.

Comparteix