Jornada positiva pels equips de pàdel del Club de Tenis

Pàdel l'Ametlla de Mar 2022
Comparteix

L’equip B, que juga a la 4a Catalana, va guanyar per 0 a 3 sense jugar a les pites del Bahia Mar B de la Ràpita, que sense prou efectiu, no va poder disputar l’enfrontament.

L’equip A que disputa la 3a Catalana va guanyar per 1 a 2 a les pistes del Club Pàdel Cambrils Gomotor C. Jaume Pijoan i Jordi Boyer van guanyar 2/6 i 1/6, Marc Medrano i Miquel Martí van guanyar per un doble 3/6 i Jordi Torres i Albert Bardí van perdre 7/6 i 6/2. Amb els dos punts sumats, els caleros pujen a la 3a posició en zona de play-off amb 13 punts. El pròxim partit els caleros el disputaran diumenge 16 d’abril a les pistes del CEM a les 11 del matí.

Jordi Torres és un dels integrants de l’equip.

Quant a l’equip B, que juga a la 4a Catalana, va guanyar per 0 a 3 sense jugar a les pites del Bahiamar B de la Ràpita, que sense prou efectiu, no va poder disputar l’enfrontament, sumant els tres punts l’equip calero. Ara en porta 6 i tot i que està a la cua de la classificació, ha retallat distàncies. Dissabte dia 15 d’abril juguen a les pistes del Pàdel Colors de Roquetes.

Pel que fa a l’equip femení, que juga a la 3a Catalana, va perdre per 2 a 1 davant del Terres de l’Ebre B de la Ràpita, tot i que cal donar importància al punt sumat. Àngels Martí i Montse Bayerri van guanyar 6/4 i 6/2, Laia Martí i Mònica Llambrich van perdre 5/7 i 2/6 i Jordina de Gràcia i M. Carme Arjona van perdre 3/6, 7/6 i 2/6. Les caleres han pujat un lloc a la classificació i s’han situat 6es amb 8 punts. El pròxim partit el disputaran dissabte dia 15 d’abril a les 11 del matí a les pistes del CEM la Cala.

Comparteix