Ciutadans no es presentarà a les pròximes eleccions municipals a l’Ametlla de Mar

Josep Maria Figueres Ciutadans
Comparteix

El seu regidor portaveu, Josep Maria Figueres, deixarà la política municipal.

Ciutadans no es presentarà a les pròximes eleccions municipals a l’Ametlla de Mar. El seu actual regidor Josep Maria Figueres ha anunciat que deixa la política i amb ell, es dissol la formació taronja al municipi. A l’actual mandat, han estat a l’oposició.

Josep Maria Figueres deixa la política local, després de vuit anys estant-hi vinculat; primer com a número 2 del PP en les eleccions municipals de 2015, i posteriorment, en l’últim mandat, liderant Ciutadans.

Figueres apunta que la seva darrera experiència ha estat negativa, ja que ha perdut la il·lusió pels desenganys viscuts, i ha titllat l’equip de govern de sectari.

El partit es va constituir fa vuit anys i a les últimes eleccions municipals de 2019, va fer el pas concorrent per primera vegada. Durant aquest mandat, Ciutadans ha estat a l’oposició, una oposició que segons apunta el regidor, ha estat contundent.

Amb tot, Figueres no ha descartat en un futur tornar a la política.

Comparteix