El futbol calero es presentarà dissabte davant de l’afició

Comparteix

Serà a les 15.45 h, just abans del partit del 1r equip de la Cala.

Aquest dissabte, dia 25 de març, tindrà lloc al camp de la Cala la presentació de tot el futbol base calero en totes les seves categories des de prebenjamí fins als veterans, una jornada en la qual s’espera la presència de prop de 150 futbolistes.

Dissabte serà el dia de la posada de llarg del futbol calero. Tots els seus equips de futbol base, a més dels amateurs i els veterans, formaran al damunt del terreny de joc en una jornada festiva i prèvia als partits que han de disputar els dos equips amateurs, el 1r equip davant de l’Amposta i el filial davant de l’Aldeana B.

Aquesta és una presentació que s’havia de fer el passat mes de desembre, però que es va haver d’ajornar a causa del vent i que per la seva importància, s’ha decidit organitzar aquest dissabte. Així ho explica Sílvia Argentó, coordinadora del futbol base de l’Ametlla de Mar.

Hi participaran els equips: Prebenjamí Seitonillos, Benjamí Llobarrets, Aleví, Infantil i Cadet de l’AME, el Juvenil, Filial i 1r equip de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar i l’Agrupació de Veterans.

La presentació està prevista a les 15.45 h, just abans del partit que a partir de les 17 h ha d’enfrontar al 1r equip de la Cala i l’Amposta de 3a Catalana i del partit del filial que l’ha d’enfrontar davant del filial de l’Aldeana a partir de les 19 h.

Comparteix