20 podis del patinatge calero al Campionat Comarcal del Baix Ebre

Dels 20 podis, 10 van ser primeres posicions, 5 van ser segons llocs i 5 més ho van ser des de la 3a posició.

El passat dissabte dia 18 de març, el poliesportiu municipal Galetet va acollir la 1a Jornada Comarcal dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya amb una àmplia participació calera i amb molt bons resultats.

El patinatge calero va assolir un total de 20 podis sobre 24 presències en les 83 actuacions que van tenir lloc durant la competició en el global de totes les categories, des de juvenil a patufet i amb la participació del C.P Dertusa, C.P El Perelló, C.P Deltebre, C.P Jesús i el C.P l’Ametlla de Mar.

Dels 20 podis, 10 van ser primeres posicions, 5 van ser segons llocs i 5 més ho van ser des de la 3a posició. Neus Pallarés és monitora del Club Patí l’Ametlla de Mar.

La competició comarcal tindrà continuïtat el dia 22 d’abril a Deltebre, i el 14 de maig al Perelló amb la final intercomarcal.

A més, dissabte a la tarda va tenir lloc al Galetet una activitat d’hoquei patins amb la participació de la secció d’hoquei del Club Patí l’Ametlla de Mar i el Club Patí Amposta.