L’Ajuntament celebra un ple extraordinari per modificar formalment els punts del darrer ple

Comparteix

El Ple de l’Ajuntament va dur a terme, aquest dilluns, una sessió extraordinària i urgent davant un requeriment formal de l’últim plenari 9 de març. Es tracta d’una modificació formal del mateix que es va aprovar al darrer ple; el que es va aprovar en un punt, el Ministeri va requerir que havia de dividir en dos punts.

Així ho va explicar l’alcalde del municipi, Jordi Gaseni, en el ple.

D’aquesta manera, el punt d’operació de préstec amb el fons de finançament a entitats locals va ser aprovat amb els vots positius d’ERC i els negatius de Junts i Ciutadans.

Mentre que el punt de la modificació del pla d’ajust per la sol·licitud de finançament d’obligacions pendents, de pagament a proveïdors també va ser aprovat amb els vots positius d’ERC i els negatius de Junts i Ciutadans.

Comparteix