L’Institut Candelera participa en una trobada de centres Label France a Madrid

Comparteix

El centre calero ha estat la  representació a Catalunya dels tres únics centres catalans que tenen la distinció.

Dos alumnes de 1r de Batxibac i el professor i coordinador de projectes internacionals, Javi Sánchez, es van traslladar dilluns a Madrid per participar en una trobada de centres amb la distinció Label France. De fet, l’Institut Candelera ha estat la representació catalana dels tres únics centres que tenen aquesta distinció.

Del 13 al 15 de març, l’Institut Français d’Espanya ha organitzat la primera trobada Generation LabelFrancEducation per als alumnes dels centres que pertanyen a la xarxa LabelFrancEducation a Espanya. En total hi ha participat 17 centres, 1 representant de cada comunitat autònoma.

Eric Muñoz i Ariadna Sánchez, alumnes de 1r de Batxibac de l’Institut Candelera, han estat els dos alumnes que han pogut gaudir d’aquestes jornades, dedicades a l’esport, davant la proximitat dels Jocs Olímpics que se celebraran l’any vinent a París.

El professor, Javi Sánchez, explica que ha estat una experiència molt positiva i apunta que van ser rebuts per l’ambaixador francès a Espanya,  Jean-Michel Casa.

En tot l’estat espanyol hi ha 115 centres, 3 dels quals catalans que tenen aquest segell Label France, que és concebut pel Ministeri Francès d’Europa i Assumptes Exteriors als centres bilingües francòfones d’excel·lència. L’Institut Candelera, que va obtenir la distinció oficialment el passat 3 de febrer, és l’únic centre de les Terres de l’Ebre que disposa d’aquesta distinció.

Comparteix