El bàsquet calero es classifica pel play-off d’ascens amb una nova victòria a Reus

Club Bàsquet l'Ametlla de Mar 2022-23
Comparteix

Amb aquesta victòria els caleros que tenen una sola derrota, ja s’han classificat a manca de quatre partits per disputar el play-off d’ascens.

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar va fer un pas més cap al títol de lliga en guanyar a la pista dels Reus Ploms la Salle Negre per 70 a 76 en un partit ple d’alternances en el marcador.

Els caleros continuen líders tot i tenir un partit menys disputat que el seu rival l’Alcover amb el qual està empatat a punts i a manca de quatre partits per finalitzar la lliga regular.

Els de l’Ametlla de Mar van sortir tous i els locals es van apuntar el primer parcial 22 a 17, tot i que en el segon quart, els caleros van aconseguir adreçar el rumb i marxar al descans amb un empat a 39 punts. El tercer quart va ser un corró dels caleros que se’l van apuntar 5 a 23, tot i que en l’últim parcial van temporitzar amb el marcador a favor.

Una de les dificultats que es van trobar els de l’Ametlla de Mar fou l’encert dels locals en el llançament des de la línia de tres punts, convertint nou llançaments, per un sol dels caleros. Els caleros van arribar a tenir una diferència a favor de 16 punts, però també van arribar a anar per sota de 9 punts. Aitor Gavilán és integrant del Club Bàsquet l’Ametlla de Mar.

Amb aquesta victòria els caleros que tenen una sola derrota, ja s’han classificat a manca de quatre partits per disputar el play-off d’ascens, passi el que passi en els pròxims partits, tenen el basket-average a favor amb Salou i Constantí amb 5 derrotes.

Diumenge juguen al Poliesportiu Municipal Galetet a partir de les 18 h amb el Reus Deportiu, cuer de la classificació.

Comparteix