Els veterans de la Cala pateixen un fort correctiu a Amposta

Comparteix

Els de l’Ametlla de Mar segueixen a la 7a posició de la classificació.

L’equip de futbol de l’Agrupació de Veterans de l’Ametlla de Mar va perdre el passat cap de setmana per 7 gols a 1 al camp dels Veterans de l’Amposta. Aquesta és una de les golejades més importants que han encaixat els veterans de la Cala en els darrers anys.

Els de l’Ametlla de Mar van viatjar molt mancats d’efectius i amb alguns dels components de l’equip que no estaven per disputar els 90 minuts. Els caleros es van veure superats a la primera part pels ampostins, marxant al descans amb un resultat desfavorable de 3 a 0. A la represa, Brise va escurçar diferències posant el 3 a 1 en el marcador i els caleros van obrir línies a la recerca del segon gol i això va propiciar una nova ofensiva ampostina que va acabar amb el 7 a 1. Joan Pere Llambrich, és l’entrenador dels veterans de la Cala.

Els de l’Ametlla de Mar segueixen a la 7a posició de la classificació i aprofitaran la jornada de descans a la categoria per recuperar diumenge al matí el partit pendent amb el Canareu, 8è classificat, aquí a casa.

Comparteix