Es renova la junta de l’associació de veïns ‘Mestral XXI’

Comparteix

La formació es va crear per traslladar les necessitats de la comunitat al consistori.

El passat mes de gener es va renovar la junta de l’associació de veïns i veïnes de Tres Cales, Mestral XXI. Des de llavors, la nova junta s’ha reunit amb l’Ajuntament diverses vegades per fer un seguiment de la bateria de propostes que es van consensuar en el moment de la creació de l’entitat.

L’associació es va constituir l’any 2019, amb la voluntat de traslladar les necessitats de la comunitat  al consistori i així millorar el manteniment de la urbanització. La nova junta està formada per Toni Massanés, que ocupa la presidència, el vicepresident Joan Josep Tejada i la tresorera Maite Segura.

Massanés apunta que hi ha un dèficit de manteniment, sobretot en transport i neteja.

La gran extensió de la urbanització, que la converteix en una de les més grans d’Europa amb més de 50 quilòmetres de carrers, dificulta el seu manteniment. Tot i això, la voluntat de l’Ajuntament és continuar dotant dels recursos necessaris per millorar els serveis. De fet, en els últims anys, s’han asfaltat una desena de quilòmetres de carrers, especialment aquells més cèntrics o que necessitaven una urgent actuació.

L’alcalde del municipi, Jordi Gaseni, destaca que hi ha una bona interlocució entre l’associació i el consistori i apunta que a banda del manteniment de carrers, una altra aposta important són les futures noves depuradores.

El fet que a la urbanització hi visquin molts estrangers o persones de segona residència dificulta la comunicació entre els veïns i veïnes, però la formació ‘Mestral XXI’, que ja compta amb 200 membres, és un punt de trobada dels habitants per posar en comú les seves necessitats.

Comparteix