El cadet cada cop més prop de la victòria final

Comparteix

La golejada del benjamí a l’Aldea i la victòria d’un cadet cada vegada més a prop del campionat, animen la jornada del futbol base de l’Ametlla de Mar.

El cadet de l’AME de l’Ametlla de Mar segueix ferm en el seu camí cap al campionat. Dissabte va sumar una nova victòria i continua invicte en aquesta lliga. Tot i que el resultat final és molt positiu, els de l’Ametlla de Mar van començar encaixant. Als 20 minuts de joc l’Ebre Escola Esportiva es va avançar en el marcador, tot i que abans del descans, primer Genís Margalef i després Jahvè Moreso, posarien als caleros per davant.

A la segona part Moreso de nou va fer el gol de la tranquil·litat pels caleros, que ja serien els amos del partit. Genís Margalef encara tindria temps de fer dos gols més. Líders amb 55 punts, als de l’Ametlla de Mar els queden tres partits dels quals, si en guanyen dos, seran campions de lliga.

Per la seva part, l’infantil va perdre per 5 a 0 al camp de l’Ebre Escola Esportiva de Tortosa. Els de l’Ametlla de Mar van competir tot i encaixar el primer gol al cap de 15 minuts de joc i el segon a la mitja hora. El tercer gol a la represa després del descans va sentenciar el partit. Els caleros encara encaixarien dos gols més. Seguiran cuers i el pròxim cap de setmana tindran més opcions davant del Jesús Catalònia, equip de la zona baixa.

Quant a l’aleví, va perdre per 0 a 5 davant de l’Amposta B, un resultat del tot injust pel que es va veure al damunt del terreny de joc. Sobretot a la primera part en la qual, els caleros, van ser superiors, van posar setge constant a la porteria ampostina i van disposar de moltes i clares ocasions de gol. Això sí, la manca d’encert i les actuacions dels porters visitants, van evitar que la superioritat calera es traslladés al marcador, i els ampostins, amb contres molt efectives, van saber aprofitar els espais que deixaven els caleros. Seguiran a la 7a posició amb 18 punts. Hèctor Benaiges és l’entrenador de l’aleví.

Si parlem de futbol escolar, el benjamí Llobarrets va golejar a l’Aldeana a domicili. Els de l’Ametlla de Mar van guanyar 1 a 9 mostrant-se molt superiors als rivals. Sílvia Argentó és l’entrenadora dels Llobarrets.

De moment, són 4ts amb 13 punts. Quant al prebenjamí Seitonillos, va competir la victòria al Tortosa Ebre Roig, però va acabar perdent per 6 a 4. Seguirà a la 7a posició amb 3 punts després de quatre partits.

Comparteix