La Rapitenca B, següent escull per a la Cala

Comparteix

Els de l’Ametlla de Mar s’estrenaran com a segons classificats, després de guanyar dimecres al camp del Santa Bàrbara.

Els de l’Ametlla de Mar s’estrenaran com a segons classificats, després de guanyar dimecres al camp del Santa Bàrbara. Els caleros amb 41 punts, visitaran el filial rapitenc, que és 5è amb 30, un desplaçament força complicat en el que finalment podran comptar amb la presència de Moha i el porter Erik Devadip, expulsats en el partit a Santa Bàrbara, tot i que com que el comitè es reuneix dimecres, segurament compliran els seus partits de sanció en la següent jornada davant del Roquetenc. L’entrenador és conscient que pels equips contraris és un al·licient guanyar el segon classificat, però que per ell no canvia el guió.

Per la seva part, el filial juga al camp de l’Olímpic Mora d’Ebre. Els caleros, que mereixen més durant els partits, però que no acaben de consolidar el seu joc durant els 90 minuts, visiten un dels històrics del territori. Només dues posicions els separen, però sis són els punts que hi ha entre l’11a posició dels morencs amb 18 i la 13a dels caleros amb 12. Jordi Subirats “To” és l’entrenador del filial.

El partit es jugarà diumenge a les 16.30 h a Mora d’Ebre.

Comparteix