Daniela Álvarez, subcampiona del Circuit Promeses de Tenis

Comparteix

Primera jugadora del Club de Tennis l’Ametlla de Mar que disputa una final del Circuit Promeses Terres de l’Ebre.

La tenista calera Daniela Álvarez es va convertir diumenge 26 de febrer en la primera jugadora del Club de Tennis l’Ametlla de Mar que disputa una final del Circuit Promeses Terres de l’Ebre. En la primera prova que es va disputar a les pistes del C.T.P Serramar d’Alcanar, la jugadora calera va perdre la final, en categoria benjamí, contra la jugadora Laura Capilla, del C.T Lleida, per 4/0 i 4/1.

Dissabte 25 de febrer es va celebrar la 3a jornada de la Lliga Supertennis Terres de l’Ebre a les pistes del CEM la Cala. A part de l’equip local, que va participar amb l’Abril Gonzalvo, l’Edgar Aliau, Marc Pijuan i Arnau Estrada, hi van participar el Tennis Racket de Deltebre i l’U.J Ulldecona. En la jornada hi van participar una vintena de jugadors i jugadores de 6 a 9 anys.

Comparteix