Adif anuncia nous retards en els trajectes de la línia R16 per les obres del corredor mediterrani

Comparteix

L’afectació ferroviària també endarrerirà els viatges dels trens de llarga distància, Euromed, Intercity i Talgo.

Les obres del Corredor del Mediterrani retardaran els trajectes des de la línia R16, entre Barcelona i Tortosa, al seu pas per l’Ametlla de Mar. Així ho ha confirmat Adif en un comunicat, en què especifica que els trajectes s’allargaran entre quatre i cinc minuts més de l’habitual a partir d’aquest diumenge.

L’R16 no serà l’única freqüència afectada pels treballs: els trens de llarga distància, Euromed, Intercity i Talgo també s’endarreriran cinc minuts.

D’altra banda, l’afectació provocarà que durant un mes, del 20 de març al 26 d’abril, els trens amb recorregut València-Vinaròs-Tortosa acabin a Ulldecona, des d’on es farà transbord en carretera fins a Tortosa. Durant el mateix període, també està previst que dos trens de la línia Ulldecona-Tortosa es facin per carretera.

Comparteix