L’eBando s’actualitza i passa a ser eÀgora

Comparteix

Amb els canvis, que es veuran en els pròxims dies, la plataforma passarà a anomenar-se eÀgora.

L’eBando, l’aplicació gratuïta per a dispositius mòbils que l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar utilitza per difondre notícies, avisos i recordatoris, canviarà la seva imatge per modernitzar-se i afegir noves i millors funcions.

Amb els canvis, que es veuran en els pròxims dies, la plataforma passarà a anomenar-se eÀgora. Si teniu activades les actualitzacions automàtiques no caldrà que feu res, l’aplicació us apareixerà amb la nova imatge. Si no teniu activades les actualitzacions automàtiques, en els pròxims dies, haureu de fer l’actualització de l’aplicació vosaltres mateixos per a poder seguir gaudint dels avantatges que representa tenir una aplicació on rebre la informació de les coses que passen al municipi.

Des del passat 21 de febrer, l’empresa està fent canvis en la gestió, per això hi han hagut alguns problemes en les notificacions i en l’ordre dels bandos. Pròximament, però ja es podrà veurà el resultat de la versió millorada de l’aplicació.

Comparteix