‘The Quiet Girl’

Comparteix

‘The Quiet Girl’ és la història d’una nena de nou anys reservada que està desatesa per part de la seva familiar nombrosa i disfuncional. La Cáit s’enfronta en silenci a les dificultats a l’escola i a casa i aprèn a passar desapercebuda. Amb l’arribada de l’estiu i la proximitat per l’arribada d’un nou membre a la família, és enviada a viure amb uns parents. Sense saber quan tornarà a casa, anirà a parar a casa d’uns desconeguts on poc a poc anirà progressant i iniciant una nova forma de viure. En aquesta nova casa on regna l’efecte i sembla que no hi ha secrets, ella descobrirà una dolorosa realitat. El drama irlandès amb les interpretacions de Catherine Clinch, Carrie Crowley i Andrew Bennett està nominat a l’Oscar a la millor pel·lícula internacional. Aquestes i més estrenes amb Montse Cateura i Enric Franch.

Comparteix