Gran resposta de la natació calera al Campionat Comarcal del Baix Ebre

Comparteix

La Piscina Win de Tortosa va acollir aquest passat cap de setmana la primera fase del campionat comarcal de natació dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, en la qual participaren els nadadors de l’Àrea Municipal d’Esports de L’Ametlla de Mar, amb els estils crol i esquena.

Fou una jornada amb grans resultats pels nadadors i nadadores de l’entitat calera, ja que els nostres van classificar-se fins a 27 vegades entre els tres primers en diferents categories i estils.

Cal recordar que ha diferència de temporades anteriors, només es confeccionaran podis al final de la tercera fase. La classificació final es farà en funció de la categoria i donant prioritat al fet d’haver competit en el màxim d’estils possibles, tenint en compte la suma dels temps de les proves en lliures, esquena, braça i papallona.

Cal destacar els relleus 4x25m crol, tant en categoria Benjamí com en Aleví, posicionant-se en primera posició del Rànquing, amb molt d’avantatge respecte als seus rivals.

Griselda Gaseni, coordinadora de la secció, dona les gràcies i l’enhorabona als nadadors caleros.

Fins a la 2a fase, que tindrà lloc l’11 de març a la piscina del CEM la Cala, els nostres nadadors i nadadores, treballaran els estils de braça i papallona, que seran els que tocarà disputar a la nostra localitat.

Comparteix